Osredotočila se bom na dve najpogostejši vprašanji, ki ju dobim, kadar me ljudje sprašujejo v zvezi s peko. Kako dolgo že pečeš? in pa kako to, da si začela peči torte?

Pečico sem vklopila pri svojih 21 ali 22 letih. No, seveda sem že prej kaj spekla, ampak torte niso bile pogosto na seznamu. Začelo se je zelo preprosto, brez ambicij po svoji lastni slaščičarni. Takrat se mi ni niti približno sanjalo, da bom imela svoje mini podjetje. Želela sem samo speči malo bolj posebno torto za darilo ob rojstnem dnevu. Pa sem se zaljubila v to in tako se je začelo. Čez čas se je porodila želja po lastnem biznisu. Nekaj klikov na internetu mi je dalo jasno vedeti, da pot ne bo lahka. Brez slaščičarske izobrazbe, brez primernega prostora, brez finančnega vložka za opremo in ostalo kar pride zraven. Pa sem šla korak za korakom. Najprej izobrazba. Z nekaj vloženega časa in denarja, se je zadeva hitro uredila. Prostor se mi je ponudil na dlani v hiši mojih staršev, ko se je sestra s svojo družino odselila. Počasi sem ves denar, ki sem ga zaslužila, mesec za mesecem vlagala v prenovo in ureditev prostorov za delavnico. Pa je šlo, počasi. Nato pa končno trenutek, ko sem lahko šla urediti papirje na obrtniško zbornico. Podjetje imam registrirano od novembra 2019, torej je še zelo mlado. Rastem s podjetjem, izkušnje si nabiram sproti, učim se dan za dnem.

Največja zahvala gre moji družini, prijateljem in vsem, ki so me spodbujali na moji poti in še vedno me.

In hvala tebi, ki mi dovolj zaupaš, da tebi in tvojim najdražjim s svojimi sladkimi izdelki pričaram nasmeh in zadovoljstvo na obraz.

Skupaj ustvarjamo popolne trenutke in spomine.